Oportunitate pentru mamele vulnerabile

Mamele sunt vulnerabile oricum. Da, sunt și super-eroine care își culeg puterile numai ele știu de unde, însă plâng cu ușurință la fiecare zgârietură de genunchi mic și petrec nopți pline de angoase alături de pruncii lor frivoli.

Atunci când sunt și mame singure, ori cu mulți copii și venituri mici – sunt și mai vulnerabile. În vâltoarea cotidiană de zi cu zi, o astfel de mamă uită de ea.

Perioada aceasta este cu atât mai grea, cu cât auto-izolarea a adus la pachet griji în plus și o anxietate ca un pietroi pe umerii deja lăsați ai mamelor vulnerabile. Este exact motivul pentru care Asociația WAHM (Work at Home Moms Romania) s-a dedicat întru totul lor, mamelor care merită medalii pentru simplul fapt că SUNT.

”Start from Home” este un suuuper proiect gândit de WAHM pentru mamele singure, cele cu venituri mici sau cu mai mult de doi copii, care au simțit din plin efectele pandemiei.

O mulțime de mame-antreprenor și-a pus la bătaie creativitatea și a creat kituri de activități practice pentru mămicile din sectorul vulnerabil. Sunt absolut minunate! Mamele pot învăța orice, de la croșetat la cum să realizeze un tablou cu licheni, să brodeze ori să realizeze lumânări decorative.

Dacă te încadrezi în condițiile de mai sus sau dacă știi pe cineva care ar fi bucuros să afle, să știi că tot, absolut tot ce îți trebuie ca să înveți o nouă meserie ori cel puțin să te refugiezi într-un hobby relaxant, este inclus în aceste kituri.

Formularul de înregistrare se găsește pe pagina oficială a ONG-ului WAHM și vă încurajez din suflet să încercați!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.